info@ystadtattoo.se

Cornelius Löfmark – konferencier

Cornelius Löfmark – konferencier

Tattooet 2015 innebär en hel del förändringar. Självklart är det fortfarande militärmusiken som står i centrum, men vi arbetar hårt med att skapa en mäktigare upplevelse – och då är konferencieren Cornelius Löfmark en nyckelperson!

Cornelius arbetar inte bara som konferencier utan är också skådespelare, manusförfattare och projektledare. Han har varit konferencier och underhållare på Malmö Redhawks samtliga hemmamatcher 2011-2012.

Han har skrivit manus till succén Kal P Dal – En rockmusikal där han även medverkade som skådespelare. I komedin Jobba för två spelade han tillsammans med bland annat Sven Melander, Anders Jansson och Kryddan Peterson.

I höst spelar han Lasse – ”Den snygge och slemmigt flörtige reseledaren” i Musikalen Sällskapsresan på Nöjesteatern i Malmö. Världspremiär den 23 oktober.

En av Cornelius uppgifter blir att värma upp publiken innan tattooet börjar klockan 20.00 (kom i god tid!). Sedan kommer han att lotsa publiken genom föreställningen.

Cornelius