info@ystadtattoo.se

Vilken vecka!

Vilken vecka!

En händelserik vecka för alla tattoovänner.

  • Ny webbplats ‐ Det är den du har framför dig nu. Under den närmaste tiden kommer det dagliga uppdateringar!
  • Tattoofolder ‐ Under veckan skickas en folder ut med posten till tidigare biljettköpare.
  • Nyhetsbrev ‐ Under veckan kommer även vårt nyhetsbrev att börja skickas ut till tidigare biljettköpare med registrerad e-postadress. Nyhetsbreven kommer naturligtvis främsta att handla om Ystad International Military Tattoo, men mycket annat som rör militärmusik, tattooer och blåsmusik kommer att beröras. Får du inte nyhetsbrevet kommer du att kunna registrera dig här.
  • Presskonferens ‐ Pressen kommer att kallas till presskonferens onsdagen den 28 november.
  • Biljettsläpp ‐ Det viktigaste av allt, så klart. På söndag den 2 december från kl. 13.00 kan biljetter köpas hos Mäklarna Ekström & Co. på Stora Östergatan 32 i Ystad (OBS! endast denna dag). Biljetter kan även köpas via tattooets expedition 0411-650 14.
  • Boka via webben ‐ Från kl. 13.00 den 2 december kan du boka hos Nortic